Ondernemende ZZP-ers en MKB-ers

Als ZZP-er of ondernemer in het midden-en klein bedrijf ben je gedreven en gericht op uitvoering. Een strategie is dan vaak meer het resultaat van ‘fingerspitzengefühl’ en ‘doen’ dan van ingewikkelde beleidsplannen. Dat is het eigene én vaak ook het succes van veel ZZP-ers en mkb-bedrijven. Toch komt je als ondernemer regelmatig in aanraking met obstakels en juridische problemen die je af en toe zou willen delen met iemand die het klappen van de zweep kent. Voorkomen in plaats van genezen.

Wij zorgen ervoor dat jij als ondernemende ZZP-er of MKB-er op innovatieve, effectieve en praktische wijze antwoord krijgt op juridische vraagstukken waar jij tegen aanloopt. Of je nu net opstart, een groeiend bedrijf runt of op het punt staat je onderneming naar “the next level” te brengen: wij hebben de kennis en kunde om je met raad en daad bij te staan.

ZZPblackwhite

Wat kunnen we zoal voor jou betekenen?

Op basis van onze ervaring bij verschillende ondernemingen kunnen we jou als ondernemer op diverse vlakken met advies terzijde staan. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Contracten: of het nu om een huurovereenkomst of samenwerkingsovereenkomst gaat, als ondernemer krijg je regelmatig te maken met contracten. Weet je eigenlijk wel precies wat je tekent?
  • Juridische structuur: wordt het tijd om je eenmanszaak om te zetten in bijv. een BV? Of gaat een samenwerking verder dan costsharing alleen en vraag je je af welke mogelijkheden er zijn om die samenwerking in een andere structuur te vormen?
  • Internationale (contracts)onderhandelingen: een vak apart, over de grens als ondernemer zorgen voor een zo goed mogelijke uitgangspositie om jouw bedrijf verder te brengen.
  • Klankborden: soms heb je gewoon behoefte als ondernemer om te klankborden met iemand die verstand van zaken heeft.

START-UP CREDENTIALS ZZP/MKB

Meer weten over onze fees voor ZZP en MKB?

We hanteren aantrekkelijke tarieven voor mede-ondernemers. Benieuwd wat we voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen? We bespreken graag de mogelijkheden.