Over JuriTRUST

“We do law differently!”

Mr. Géraldine Grünberg-Otto heeft JuriTRUST in 2012 opgericht om haar ervaring als corporate lawyer in te zetten voor o.a. start-ups, ZZP-ers en het MKB. Het leren kennen van de ondernemer en de onderneming daarachter is daarbij een van de kernwaarden, evenals een praktische ondernemersgerichte insteek van juridische vraagstukken waar je als ondernemer binnen je onderneming mee te maken krijgt.

Na studies in Leiden (1994) en Dublin (1999) werd al snel duidelijk dat Géraldine het bedrijfsleven ambieerde boven een carrière in de advocatuur. Met een korte omweg via een Amsterdamse olie- en offshoremaatschappij kwam zij terecht in de internationale scheepvaart en verhuisde zij naar Antwerpen.  Na het opzetten en aansturen van de juridische afdelingen in Nederland en Duitsland groeide zij al snel door tot General Counsel binnen de Raad van Bestuur. Als General Counsel was Géraldine ruim 6 jaar verantwoordelijk voor alle juridische zaken aangaande het concern. Hier heeft zij ruime ervaring opgedaan met o.a. mergers & acquisitions, Joint Ventures, financieringsovereenkomsten, juridische structuuradviezen, reorganisaties en veel (internationale) onderhandelingen in een corporate setting. Deze ervaring zet zij nu graag in voor de doelgroep waar JuriTRUST zich voornamelijk op richt: start-ups, ZZP-ers en MKB met een internationale invalshoek.

“Start-up, ZZP of MKB: elk bedrijf heeft zijn eigen juridische uitdagingen. In plaats van theoretische oplossingen, kun je van JuriTRUST vooral praktische input verwachten. Let’s do law differently” – Géraldine Grünberg-Otto

Let's do law differently

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken binnen jouw onderneming