Start-up fees

Zorgen dat de juridische basis van je startende onderneming staat als een huis is een van de belangrijkste zaken waar je als ondernemer aan moet denken. Het is ook de meest voorkomende fout die startende ondernemers maken: uitstellen van juridisch advies omdat je budget beperkt is en je niet zit te wachten op hoge uurtarieven van grote kantoren.

De beste overlevingskansen als startende ondernemer heb je wanneer je juridische kader klopt, je contracten waterdicht zijn en je je dus volledig kunt richten op datgene waar het je om te doen is: jouw product of dienst zo goed mogelijk vermarkten. Contract templates vind je genoeg op internet, maar leiden maar al te vaak tot houtje-touwtje overeenkomsten die niet geschikt zijn voor de unieke behoefte van jouw bedrijf en die van je potentiële investeerders.

Als ondernemers begrijpen we als geen ander dat je je geld maar een keer uit kunt geven. En dus zorgen wij voor een goed juridisch kader, zónder dat je leegloopt op de juridische kosten. ​We rekenen voor startende ondernemingen in hun eerste jaar dan ook een aangepast starters tarief. Daarbij maken we de kosten (voor zover mogelijk) vooraf inzichtelijk, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Ben je een start-up die er wat langer over doet om de financiële doelstellingen te halen? Geen zorgen, ons tarief is bespreekbaar en altijd lager dan je verwacht.

START-UP CREDENTIALS

Ready to get started?

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw start-up te bespreken