Start-ups

Als start-up heb je meer nodig dan alleen een bedrijfsjurist. Jij zoekt een jurist die weet welke unieke uitdagingen jij als entrepreneur aangaat. Dus zoek je iemand die denkt als een ondernemer en die bij voorkeur zelf alle stadia van het opzetten van een eigen bedrijf heeft doorlopen.

Been there, done that: wij kennen de (juridische) valkuilen en hoe die te voorkomen. Wij geven strategisch advies aan start-ups en groeiende bedrijven, rekening houdend met de specifieke behoeften binnen jouw bedrijf. De eerste financieringsovereenkomst, de eerste stappen in een samenwerking, je eerste aandeelhoudersovereenkomst: het zijn allemaal zaken waar je als startende ondernemer mee te maken krijgt en wij helpen je graag om die zaken vanaf het begin goed te regelen.

koffiekop bein zwart wit

Wat kunnen we zoal voor jou betekenen?

  • Opzetten van je juridische structuur en organisatie: denk niet alleen registratie proces, maar ook het opstellen en onderhandelen van overeenkomsten van opdracht, algemene voorwaarden, samenwerkingsovereenkomsten etc;
  • Ervoor zorgen dat oprichters de neus dezelfde kant op hebben (en houden) door het opstellen en onderhandelen van aandeelhoudersovereenkomsten;
  • Juridische ondersteuning bij je bedrijfsfinanciering door het beoordelen, opstellen, en/of uitonderhandelen van financieringsovereenkomsten, investeringsovereenkomsten etc.
  • Algemeen juridische zaken: wij zijn jouw “in-house lawyer outdoors”.

Start-up fees

Bij het opstarten van je bedrijf lijkt de lijst met kosten die je maakt bijna eindeloos en het inwinnen van juridisch advies verdwijnt dan al snel naar de onderste regionen van je prio-lijst. Jouw budget is er vooral op gericht om je product of dienst zo goed mogelijk op te zetten. Het juridisch kader van je bedrijf google je wel even en met wat modelcontracten heb je zo iets officieels op de plank. Denk je, want in dit geval is goedkoop vaak duurkoop en van uitstel komt meestal afstel. Jammer, want dat had niet gehoeven. Wij begrijpen als geen ander de budget en tijdsbeperkingen van een startende onderneming. Met onze Flexible Pricing Plans en lage start-up fees zorgen we ervoor dat jij juridisch goed voor de dag komt!

Benieuwd naar onze kostenstructuur?

Voor start-ups rekenen we een aantrekkelijk start-up tarief. In deze fase kun je je geld wel beter besteden. Meer weten over onze mogelijkheden voor start-ups?