Internationaal

Wanneer je als ondernemer je bedrijfsvoering uitbreidt naar het buitenland, dan krijg je te maken met een scala aan (internationale) juridische vraagstukken. Dan is het noodzakelijk om door de bomen het bos niet uit het oog te verliezen.

Denk bijvoorbeeld aan de komende Brexit: doe jij zaken met de UK, dan dien je rekening te houden met allerlei (nu nog onzekere) consequenties. Wij houden de laatste stand van zaken bij en kunnen jouw overeenkomsten voor je analyseren, zodat je bij de Brexit straks goed weet wat de consequenties voor jouw bedrijf zijn (en hoe je hiermee om kunt gaan!). Op onze nieuwspagina tref je regelmatig blogs over de Brexit en de juridische gevolgen ervan.

Internationaal contractrecht is een vak apart. Verschillende landen, verschillende opvattingen en wat voor jou als ondernemer soms volstrekt logisch lijkt hoeft dat in het buitenland niet te zijn. Met een jarenlange ervaring als jurist binnen grote internationale bedrijven kennen we de valkuilen en (juridische) opvattingen over de grens en kunnen die in een begrijpelijk kader plaatsen. Van onderhandelingen tot het opstellen en becommentariëren van internationale overeenkomsten op uiteenlopende gebieden zoals sales, samenwerkingen (joint ventures) en financieringen, je bent bij ons aan het juiste adres.

NewYork black white

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over de wijze waarop we jou bij kunnen staan bij internationaal juridische vraagstukken!

Credentials